Secretaresse

(16-20 uur per week over 4-5 dagen verdeeld)

In het pand waar wij gevestigd zijn moet van alles gebeuren. Zichtbare en onzichtbare werkzaamheden, zoals planten die water nodig hebben en bestellingen voor kantoorbenodigdheden en de voorraadkast. Je bent een van de visitekaartjes van de zaak, je bent representatief, je begroet bezoekers op de juiste manier én je staat bellers beschaafd en klantvriendelijk te woord. Je regelt / assisteert bij het organiseren van reizen naar het buitenland en interne – en externe bijeenkomsten. Afhankelijk van je ervaring assisteer je bij eenvoudige of wat ingewikkelder administratieve taken ten behoeve van onze klanten.

Variaties in je werk beschouw je als een uitdaging. Je werkt pragmatisch, nauwkeurig en servicegericht. Als je geen diploma voor secretaresse hebt, maar wel taalgevoel (Nederlands en Engels) en het enthousiasme om er tegen aan te gaan, solliciteer dan toch.

Profiel van de geschikte kandidaat

Je hebt minimaal een afgeronde HAVO opleiding, een leergierige instelling en ervaring als secretaresse of iets vergelijkbaar of de intentie dit te leren beheersen. Je staat vrolijk in het leven en kunt goed functioneren in een groep. Je communiceert gemakkelijk, zowel met klanten als collega’s in het Nederlands en in het Engels. Je woont in de directe omgeving van Vlaardingen.

Het aanbod

Finchtree B.V. biedt je een afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij de functie past een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen onze organisatie kun je contact opnemen met Edwin Mourits, 010-4455516 of e.mourits@finchtree.nl.