Finchtree

Finchtree is gevestigd in Vlaardingen. Wij zijn actief op het gebied van accountancy en advisering. Denkt u hierbij aan samenstel-, beoordelings- en (wettelijke) controlewerkzaamheden, het verzorgen van financiële administraties en salarisadministraties, assistentie op het gebied van jaarverslaggeving, internationale dienstverlening, fiscale dienstverlening en een breed scala aan adviesdiensten. Hierbij verliezen we de persoonlijke benadering niet uit het oog.

We hebben een vergunning van de AFM tot het verrichten van wettelijke controles en werken derhalve met hoge kwaliteitsstandaarden. Bij Finchtree werken 20 hoog opgeleide en gemotiveerde medewerkers.

Samenwerkingsverbanden

Wij zijn actief lid van i2an, een internationaal samenwerkingsverband van accountantskantoren met aanwezigheid in een steeds toenemend aantal landen. De leden zijn onafhankelijke accountants en adviseurs met ruime ervaring in het internationaal ondernemerschap. Met i2an zijn wij in staat om u te (blijven) ondersteunen als u ook actief bent buiten Nederland. Voor meer informatie zie www.i2an.com

Overig

Gezien het feit dat ons kantoor zich beperkt tot accountancy, advisering en belastingen zijn strategische samenwerkingsverbanden aangegaan met diverse andere specialisten.

Op zoek naar Accountancy?

Bekijk onze Accountancy oplossingen »