Vacature

Controleleider

Controleleider m/v

Finchtree kent een lange historie als financieel dienstverlener. Voor onze controlepraktijk in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een kwaliteits- en klantgerichte controleleider die ons team komt versterken. Onze controlepraktijk is gespecialiseerd in het adviseren en controleren van ondernemingen op zowel nationaal als internationaal niveau. Je klantenpakket is enorm divers, aangezien onze klanten actief zijn in uiteenlopende markten, waaronder bouw, productie, handel, retail en visserij. Heel gevarieerd dus! Als rechterhand van de partner en sparringpartner voor je klanten, lever je een essentiële bijdrage aan onze financiële dienstverlening in de controlepraktijk.

Profiel van de geschikte kandidaat

Wij zoeken een kandidaat met een (bijna) afgeronde opleiding tot registeraccountant (RA) en minimaal 6 jaar relevante werkervaring in de Nederlandse controlepraktijk. Je hebt ruime ervaring in het coördineren van de verschillende fases van een controleopdracht, van het kennismakingsgesprek met een potentiële nieuwe klant, tot aan het afgeven van de controleverklaring. Je weet hierbij een optimale ondersteuning door je controleteams te realiseren en onderhoudt een open communicatie met de partners over de voortgang van de opdrachten. Je bent hands-on en biedt een helpende hand wanneer het team en/of de opdracht dit nodig heeft. Je bent professioneel kritisch, kwaliteitsgericht, sterk in projectbeheersing en legt makkelijk contact. Je wilt graag het verhaal achter de cijfers begrijpen, zodat je kunt zorgdragen voor een deugdelijke en effectieve controle en je je klant, waar nodig, kunt ondersteunen en adviseren. Communiceren op verschillende niveaus gaat je goed af, zowel in het Nederlands als in het Engels. Reizen is voor jou geen probleem. Je staat open voor korte business trips naar het buitenland (een aantal keer per jaar, maximaal een week, met name binnen Europa).

Het aanbod

Je werkt bij ons in een aangename, informele omgeving, op één van de mooiste plekken in Vlaardingen. Wij bieden je een zeer afwisselende functie, veel verantwoordelijkheid en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Werkend in teamverband, met directe betrokkenheid van de partner, zul je je ervaring kunnen vergroten in veel verschillende bedrijfstakken. Wij bieden ruime mogelijkheden in het kader van persoonlijke ontwikkeling en vinden een goede balans tussen werk en privé zeer belangrijk. Ook thuiswerken is mogelijk. Wij kennen geen overwerk cultuur. Vanzelfsprekend hoort bij de functie een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij op zoek naar een accountantskantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, dat verantwoordelijkheid neemt voor haar maatschappelijke rol, waar medewerkers alle ruimte krijgen zich te ontwikkelen en waar jij samen met ons de controlepraktijk verder kunt uitbouwen, neem dan contact met ons op.

Contact

Mocht je jezelf in bovenstaande profiel herkennen en zou je graag meer willen weten over werken bij Finchtree, stuur dan een mail naar: info@finchtree.nl of neem contact op met drs. Edwin Mourits RA op 010-4455516 of e.mourits@finchtree.nl.