Vacature

Controleleider

Controleleider m/v

Finchtree kent een lange historie als financieel dienstverlener. Voor onze controlepraktijk in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste controleleider die ons team komt versterken. Onze controlepraktijk is gespecialiseerd in het adviseren en controleren van ondernemingen op zowel nationaal als internationaal niveau. Je klantenpakket is enorm divers, aangezien onze klanten actief zijn in uiteenlopende markten, waaronder bouw, productie, handel, retail en visserij. Heel gevarieerd dus! Als sparringpartner voor je klanten en spil binnen het controleteam, lever je een essentiële bijdrage aan de uitvoering van de controleopdrachten.

Profiel van de geschikte kandidaat

Wij zoeken een kandidaat met een (bijna) afgeronde opleiding tot registeraccountant (RA) en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de controlepraktijk. Kennis van IFRS is een pré. Je bent analytisch en organisatorisch ingesteld, hebt ervaring in het aansturen en coachen van assistent accountants en je bent goed in staat zelfstandig een klus te klaren. Je bent professioneel kritisch, hebt gevoel voor projectbeheersing en legt makkelijk contact. Je wilt graag het verhaal achter de cijfers begrijpen, zodat je de controle effectief kunt uitvoeren en je de klant, waar nodig, kunt ondersteunen. Communiceren op verschillende niveaus gaat je goed af, zowel in het Nederlands als in het Engels. Reizen is voor jou geen probleem. Je staat open voor korte business trips naar het buitenland (een aantal keer per jaar, maximaal een week, met name binnen Europa).

Het aanbod

Je werkt bij ons in een aangename, informele omgeving, op één van de mooiste plekken in Vlaardingen. Wij bieden je een zeer afwisselende functie met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Werkend in teamverband, met directe betrokkenheid van de partner, zul je veel ervaring kunnen opdoen in veel verschillende bedrijfstakken. Er is verder een goede studieregeling en wij vinden een goede balans tussen werk en privé zeer belangrijk. Wij kennen geen overwerk cultuur. Vanzelfsprekend hoort bij de functie een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen onze organisatie kun je contact opnemen met drs. Edwin Mourits RA op 010-4455516 of e.mourits@finchtree.nl.