Assistent accountant

(32-40 uur)

Je werkzaamheden richten zich primair op het in teamverband en zelfstandig uitvoeren van belastingaangiften, samenstelopdrachten en administratieve dienstverlening, onder aansturing van een relatiebeheerder of manager. Je bent mede verantwoordelijk voor jouw projecten en de contacten met de klant.

Profiel van de geschikte kandidaat

Je hebt je HBO opleiding Accountancy / Finance afgerond. Studerend voor de (post) bachelor opleiding AA is een pre. Je bent analytisch en organisatorisch ingesteld. Je bent goed in staat om zelfstandig een klus te klaren. Je bent energiek en pro actief. Je hebt gevoel voor projectbeheersing en je communiceert gemakkelijk zowel met klanten als collega’s.

Het aanbod

Finchtree B.V. biedt je een afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij de functie past een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen onze organisatie kun je een kijkje nemen op onze website (www.finchtree.nl) of contact opnemen met Edwin Mourits, 010-4455516 / e.mourits@finchtree.nl.