Assistent accountant

(32-40 uur)

Finchtree kent een lange historie als financieel dienstverlener. Voor onze controlepraktijk in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent accountant die ons team komt versterken. Onze controlepraktijk is gespecialiseerd in het adviseren en controleren van ondernemingen op nationaal en internationaal niveau. Je klantenpakket is enorm divers, aangezien onze klanten actief zijn in uiteenlopende markten: onder andere bouw, productie, handel, retail en visserij. Heel gevarieerd dus!

Profiel van de geschikte kandidaat

Wij zoeken een kandidaat met een (bijna) afgeronde HBO opleiding, of iemand die de opleiding tot registeraccountant (RA) gestart is. Je bent analytisch en organisatorisch ingesteld en je bent goed in staat zelfstandig een klus te klaren. Je hebt gevoel voor projectbeheersing en communiceert gemakkelijk, zowel met klanten als collega’s.

Het aanbod

Je werkt bij ons in een aangename, informele omgeving. Wij bieden je een zeer afwisselende functie met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Werkend in teamverband onder aansturing van een controleleider of manager, zul je veel ervaring kunnen opdoen in veel verschillende bedrijfstakken. Er bestaat eventueel zelfs de mogelijkheid om controleopdrachten in het buitenland uit te voeren! Er is verder een goede studieregeling en wij vinden een goede balans tussen werk en privé zeer belangrijk. Wij kennen geen overwerk cultuur. Vanzelfsprekend hoort bij de functie een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Mocht je jezelf in bovenstaande profiel herkennen en zou je graag meer willen weten over werken bij Finchtree, stuur dan een mail naar: info@finchtree.nl of neem contact op met drs. Edwin Mourits RA op 010-4455516 of e.mourits@finchtree.nl.